tallers i xerrades

DEDICAT, taller d'acompanyament psicològic per preprofessionals o professionals de les arts escèniques. Per millorar el rendiment i el benestar de l'artista.
Carolina Cadevall Daniel psicòloga de la dansa i l'esport.

Tallers i xerrades que s’ajusten a les característiques i necessitats de les entitats i/o persones interessades. Amb varietat de formats per adaptar-se als diferents contextos i tenint en compte les característiques de les persones a qui va dirigit (edat, disciplina, trajectòria professional, entorn, …). Són dinàmics, propers, pràctics i amb material personalitzat.

Tots els tallers es fonamenten en la Psicologia i/o en la Neurobiologia aplicades.


ALGUN DELS TALLERS DISSENYATS I APLICATS

Gestió ansietat escènica, tècniques relaxació per intèrprets artístics, lideratge, presa de decisions, resolució de conflictes, cohesió de grup, estratègies de motivació, tècniques de visualització, planificació del temps, autoestima i autoconfiança, bloquejos creatius.
Taller de Psicología aplicada a la Danza.

Taller vivencial introductori a l’acompanyament psicològic per a intèrprets artístics (professionals o pre-professionals). En el que es transita pels quatre elements com a fil conductor. Cada element engloba diferents temàtiques presents en la professió artística i que tenen relació amb el rendiment, el benestar i la salut mental.

Taller teòrico-pràctic de preparació a nivell psicològic per a l’afrontament d’audicions/càstings en les arts escèniques. En aquest taller es treballen diferents aspectes i variables psicològiques implicades en la dansa i en concret en situació d’audició (concentració, atenció, motivació, activació, autoinstruccions, autoconfiança,…).

Oferint la possibilitat de preparar-se mitjançant l’exposició de diferents situacions, l’aprenentatge i la posada en pràctica de varietat d’eines a nivell psicològic, la gestió emocional, l’autoconeixement, l’orientació i la promoció de l’autonomia dels ballarins i de les ballarines.

Amb la col·laboració especial d’Anna Sagrera ballarina professional en actiu, que compartirà amb l’alumnat la seva experiència i facilitarà el simulacre de possibles situacions d’audició.

Taller de Psicologia i Neurobiologia per a professorat, coreògrafes i coreògrafs, entrenadors i entrenadores. Pedagogia del moviment.

Taller dedicat a professorat o entrenadors/es (de dansa, circ o esport) i coreògrafs/es. Des de l’enfocament de la Neurobiologia i la Psicologia. En l’aprenentatge motor i en les seves fases (adquisició, perfeccionament, estabilització i disponibilitat) analitzarem quins són els errors motors normals o els d’estancament, possibles causes de l’error, tipus de correccions, directrius de correcció i quantitat, moment idoni per a corregir i la relació entre les correccions i les emocions.


ALGUNES DE LES TEMÀTIQUES MÉS SOL·LICITADES

  1. Com gestionar l’ansietat a escena o en competició.
  2. Tècniques de relaxació per artistes i esportistes.
  3. Com gestionar la carrera professional i la presa de decisions al llarg d’aquesta.
  4. Com millorar l’autoestima i autoconfiança per artistes i esportistes.
  5. Estrategies de motivació i establiment d’objectius.
  6. Com mantenir la creativitat per a creadors/es.
  7. Tècniques de visualització per artistes escènics o esportistes.
  8. Com mantenir un equilibri emocional en el món artístic o esportiu.
  9. Com gestionar la pressió i l’estrés a l’àmbit artístic o esportiu.
  10. Planificació, gestió del temps de treball i de descans.


VOLS UN TALLER O XERRADA?

que tomba i que gira

Contacte:

qtombaiqgira@gmail.com

Copyright 2023 @ Carolina Cadevall Daniel