29.04

Projecte de creació de dansa

És un projecte que afavoreix la creació, l’experimentació i la investigació, l’educació, l’exhibició i el foment de la col·laboració i sinergies entorn la dansa, posant a l’abast espai, recursos i acompanyament per al desenvolupament artístic al Baix Llobregat.

29.04 neix de l’experiència personal, del coneixement del sector i de la valoració de Sant Just Desvern com a municipi amb gran potencial i riquesa artística.

El fet que el projecte estigui dirigit per una psicòloga especialitzada en rendiment artístic, benestar i neurobiologia aplicada al rendiment , a més de ballarina i professora de dansa i amb formació en igualtat de gènere, fa que el projecte adquireixi una mirada que la diferencia.

temes transversals al projecte

FEMINISME

ECOLOGISME

SALUT i BENESTAR

CREATIVITAT

INTERDISCIPLINARIETAT

missió

– Facilitar i acompanyar la capacitat d’experimentar, crear i compartir, oferint formació de qualitat, espai de creació i exhibició, recursos necessaris, acompanyament artístic i personal adequat. 

– Oferir espais per a reflexionar i reflectir sobre els canvis i desafiaments de la societat contemporània. Facilitant l’abordatge de temes com la igualtat de gènere, l’emergència climàtica i la diversitat.

– Donar cabuda tant a professionals, com a joves creadors i creadores emergents, i apropar i fer partícip a la resta de la ciutadania.

– Mitjançant varietat de propostes (exhibició, programes de creació comunitària, espais de reflexió i pensament, projectes de cos/moviment i salut,…) apropar la dansa a la ciutadania i generar espais per a fomentar la capacitat creadora de tota persona.

– Treballar per assolir la màxima responsabilitat ecològica i social en el procés artístic.

Promocionar la cerca d’idees creatives i recursos per oferir arts escèniques més respectuoses amb la natura, com la reutilització de vestuari i escenografia, minimitzar el consum elèctric en les mostres, mostres en espais naturals…

Fomentar la creació i exhibició en entorn natural des del respecte i la connexió amb aquest, ajudant-se de la privilegiada ubicació de Sant Just Desvern com a municipi que forma part del Parc Natural de Collserola.

A més de cercar d’afavorir la descentralització en formació pre-professional i professional en dansa i no haver de desplaçar-se repetidament a Barcelona, donant valor a la proximitat i al talent local.

– Fomentar la importància de fer un treball personal enfocat en l’autoconeixement, en les emocions, en la identitat i en l’autocura. Amb la principal finallitat de promocionar un bon rendiment artístic i el benestar. Per afavorir una carrera professional satisfactòria. Generar espais de cura i foment de la salut i el benestar dels artistes en el seu procés creatiu, oferint recursos i acompanyament psicològic davant les possibles incerteses i bloquejos que poden sorgir durant el procés.

​- Sant Just Desvern gaudeix de gran i reconegut talent artístic en varietat de disciplines (literatura, dansa, audiovisual, fotografia, música, ceràmica, pintura, escultura,…). Es facilitaran espais de trobada i sinergies des de la dansa amb altres disciplines, potenciant el màxim la interacció amb artistes del municipi i de fora d’aquest.

que tomba i que gira

Contacte:

qtombaiqgira@gmail.com

Copyright 2023 @ Carolina Cadevall Daniel