qui?

CAROLINA CADEVALL DANIEL psicòloga especialitzada en rendiment artístic i benestar. Consulta a Barcelona

CAROLINA CADEVALL DANIEL

Sóc psicòloga amb menció clínica (Col.: 28711), especialitzada en Psicologia aplicada a les arts escèniques i Psicologia aplicada a l’esport.

Em vaig diplomar en Criminologia per la Universitat de Barcelona i posteriorment em vaig graduar en Psicologia per la Universitat Nacional d’Educació a Distància, UNED. Vaig voler cursar aquesta segona carrera universitària a distància per a poder-ho compaginar amb la continuïtat de la meva formació i desenvolupament en la dansa, la qual ha estat sempre protagonista en la meva vida. I la meva passió i experiència envers aquesta i en tot el que l’acompanya, va ser el que em va impulsar en complementar la meva formació cursant el Postgrau de Psicologia aplicada al rendiment esportiu per la Universitat Autònoma de Barcelona.

La meva trajectòria sempre ha anat lligada entre l’àmbit social i l’artístic de manera paral·lela i també buscant constantment els ponts entre els dos. Cercant com la Psicologia pot millorar el dia i a dia de l’artista i l’esportista i també al llarg de la seva carrera i transicions en aquesta, aportant i potenciant el seu rendiment i el seu benestar; i com l’art i l’esport poden aportar també millores a nivell de salut i benestar a les persones en general i com poden esdevenir potents eines pel desenvolupament personal i per a la integració social. És d’aquí d’on neix Que Tomba i Que Gira, on desemboca la meva experiència com a ballarina, professora de dansa, professora de pilates, l’experiència en projectes socioculturals, la formació en psicologia, neurobiologia, criminologia, artteràpia, escenoteràpia, en violència de gènere, en disseny de moda i els més de deu anys acompanyant a esportistes i artistes de diferents disciplines. I des d’on puc seguir aprenent, compartint, acompanyant i investigant entorn la Psicologia, la Neurobiologia, l’Art i l’Esport.

A més, crec que és imprescindible compartir el nostre aprenentatge, per una banda per a seguir adquirint coneixement de les situacions i qüestions que plantegen els participants i per altra banda, per donar a conèixer, apropar i posar a l’abast, les possibilitats que ofereix la Psicologia i la Neurobiologia en els àmbits artístics i esportius. Algunes de les entitats en les que he impartit algun dels tallers: VARIUM Espai de Moviment, Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre de Barcelona, Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre.

A nivell de consulta, a més de la consulta pròpia online o presencial (BCN), també em podeu trobar al servei d’acompanyament psicològic per a professionals de la dansa de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i a Keepfitdoctor dedicat a l’atenció mèdica integral a l’esportista.

Interessada en la investigació entorn el cos, el moviment, l’art i les ciències socials i de la salut.

Disposo de llarga experiència liderant i cooperant en projectes
socials i artístics. Actualment treballant en aquests projectes:

SOMDANSA. Activitats inclusives d’esport i art.
EMOVERE. Col·lecció de moda per dansar la vida.
29.04. Creació de dansa.
IRIS PLATAFORMA. Salut mental i benestar.

FORMACIÓ

 • Grau en Psicologia amb menció clínica.
 • Postgrau en Psicologia aplicada al rendiment esportiu.
 • Graduat en Criminologia i Política Criminal.

FORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

 • Certificat en Neurobiologia i rendiment esportiu.
 • Curs de primers auxilis psicològics.
 • Certificat en intervenció amb mares, nens, nenes i adolescents víctimes de violència de gènere.
 • Certificat en Aplicacions d’Artteràpia.
 • Certificat instructora en Pilates Mat.
 • Curs Cinesport: videomuntatge com a eina d’estimulació emocional.
 • Certificat formació de dansa integradora per persones amb diversitat funcional.
 • Certificat formació en Psicologia aplicada a intèrprets artístics.
 • Curs Psicologia aplicada a la dansa.
 • Curs Avaluació psicològica a peu de pista del Campionat Internacional de Tennis Nike Junior Tour.
 • Títol de formadora de dansa per persones amb diversitat funcional.
 • Certificat de monitora sociocultural en l’àmbit penitenciari.
 • Títol de formació de professora de hip hop.

que tomba i que gira

Contacte:

qtombaiqgira@gmail.com

Copyright 2023 @ Carolina Cadevall Daniel